Menu
Nyhedsbrev
Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.
Billedserier
Hent Adobe Flash player
I form til livet
Der var fart over feltet på SeniorHøjskolen, da 26 aktive kursister deltog i kurset "I form til livet". Traveture langs Vesterhavet, ved Limfjordens Bakker og Bølger samt i Klosterheden Plantage, hvor der blev kigget efter bæverhytter, dæmninger og fældede træer. Der var også vandmotion, spinning og fysiske øvelser på programmet, så pulsen kom op og musklerne sat på overarbejde. Masser af latter - men også en mere alvorlig snak omkring livsovergange, livskraft og livsmod, når livet udfordrer.

Værelser


Dobbeltværelse i SeniorHøjskolens blok F

En god nats søvn
Vi vil gerne have at du også føler dig hjemme på Seniorhøjskolens værelser. Derfor har vi bl.a. investeret i rigtig gode senge, for højskole bliver bedst når du også er udhvilet. Alle værelser har eget bad og toilet. Alle værelser er røgfrie, men med mulighed for at ryge i haven uden for.

Enkeltværelser
Alle kan få enkeltværelse mod et lille tillæg til kursusprisen. Enkeltværelserne ligger parvis med fælles entré, men med eget værelse og badeværelse.
Kommentar
På SeniorHøsjkolen for første gang
Tove Juhl tog fri fra arbejdet for at tage en uge på højskole. Hun var lidt i tvivl om det var det rigtige valg. Hun havde nogle forestillinger om ”ældre på højskole” der gik i retning af hygge, tryghed og et lidt søvnigt tempo.

”…men jeg må bare efter en uge erkende, at alder ikke eksisterer.  De ting og de diskussioner der foregår sker helt uden tanke om alder eller baggrund”.

Hendes betænkeligheder viste sig hurtigt at være ubegrundede.

”Jeg interesserer mig både for det almene og det mere specielle, men det er især det poetiske og eftertænksomme, der optager mig. Her har jeg fået meget med hjem."
Seniorhøjskolen Nørre Nissum  |   Degneparken 22, Nørre Nissum  |   7620  Lemvig  |   97 89 10 11  |   kontor@seniorhoejskolen.dk