Nyhedsbrev
Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.
Billedserier
Hent Adobe Flash player
I form til livet
Der var fart over feltet på SeniorHøjskolen, da 26 aktive kursister deltog i kurset "I form til livet". Traveture langs Vesterhavet, ved Limfjordens Bakker og Bølger samt i Klosterheden Plantage, hvor der blev kigget efter bæverhytter, dæmninger og fældede træer. Der var også vandmotion, spinning og fysiske øvelser på programmet, så pulsen kom op og musklerne sat på overarbejde. Masser af latter - men også en mere alvorlig snak omkring livsovergange, livskraft og livsmod, når livet udfordrer.

Kreative værksteder - Maleri eller Raku - kursus 24B


KUN PLADS PÅ RAKU-KURSET (alle maler-pladser er optaget)

Velkommen til en uge i kreativ fordybelse. På kurset tilbydes et af to værksteder: Du kan enten vælge malerværkstedet eller det keramiske værksted med Raku. Det er ikke muligt at deltage i begge værksteder.

Undervisningen i malerværkstedet er ved billedkunstner Johanne Randen, som også underviser på Lemvig Billedskole. Johanne tager udgangspunkt i forskellige maleteknikker såsom akrylmaling, akvarel og farvekridt. Du får her muligheden for at fordybe dig i en eller flere af disse teknikker.

Den keramiske proces raku forestås af højskolelærer Kristian Tikjøb. Raku er Østens forunderlige keramik, hvor vi først arbejder med klassisk lerteknik i formgivningen, efterfulgt af første brænding
i ovn og glasurarbejde. Herefter er det ren magi 1- Udendørs forglødes dine emner på ny og siden reduceres de under savsmuld. Det giver ild og røg, men kort tid efter kan du fiske dit emne ud af bålet og nyde dets overraskende skønhed.

Begge kreative værksteder er for såvel øvede som uøvede.

Undervisere
Johanne Randen & Kristian Tikjøb

Ekskursioner
· Holstebro Kunstmuseum Vesterhavet
· Strandingsmuseet i Thorsminde Klosterheden

Kursusleder
Kristian Tikjøb
Tilknyttet fil:    Program - kursus 24B (1598 Kb)
Seniorhøjskolen Nørre Nissum  |   Degneparken 22, Nørre Nissum  |   7620  Lemvig  |   97 89 10 11  |   kontor@seniorhoejskolen.dk