Nyhedsbrev
Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.
Billedserier
Hent Adobe Flash player
I form til livet
Der var fart over feltet på SeniorHøjskolen, da 26 aktive kursister deltog i kurset "I form til livet". Traveture langs Vesterhavet, ved Limfjordens Bakker og Bølger samt i Klosterheden Plantage, hvor der blev kigget efter bæverhytter, dæmninger og fældede træer. Der var også vandmotion, spinning og fysiske øvelser på programmet, så pulsen kom op og musklerne sat på overarbejde. Masser af latter - men også en mere alvorlig snak omkring livsovergange, livskraft og livsmod, når livet udfordrer.

Limfjorden rundt - HELE vejen rundt - kursus 17


"Ja, Limfjord, Jeg elsker dit blå humør, i kuling fra Hals og til Harboør" skrev Erik Bertelsen - og den kærlighed til fjorden, han beskriver i sangen, er det vort mål at give videre. Bertelsen kom over hele fjorden i sin ombyggede fiskerbåd - og på lignende vis vil vi også gøre hele fjorden, til vands og til lands.

Så når vi skriver hele vejen rundt - Ja, så mener vi det!

Vi skal bl.a. besøge
· Kirsten Kjærs Museum
· Bulbjerg
· Aggersborg
· Løgstør
· Aalborg
· Lindholm Høje og Museum
· Hals
· Muldbjergene ved Dokkedal
· Thy Nationalpark
· Fur
· Den største ø i Limfjorden, Mors - og en af de mindste - Venø

Og så vil der være en enkelt overnatning på hotel Comwell Hvide Hus i Aalborg, hvor der overnattes på dobbeltværelser. Så selvom I har tilmeldt Jer kurset på enkeltværelse, vil I denne ene gang skulle sove på dobbeltværelse - selvfølgelig med en af samme køn.

Kursusleder
Flemming Nees
Tilknyttet fil:    Program - kursus 17 (1300 Kb)
Seniorhøjskolen Nørre Nissum  |   Degneparken 22, Nørre Nissum  |   7620  Lemvig  |   97 89 10 11  |   kontor@seniorhoejskolen.dk