I form til livet
Der var fart over feltet på SeniorHøjskolen, da 26 aktive kursister deltog i kurset "I form til livet". Traveture langs Vesterhavet, ved Limfjordens Bakker og Bølger samt i Klosterheden Plantage, hvor der blev kigget efter bæverhytter, dæmninger og fældede træer. Der var også vandmotion, spinning og fysiske øvelser på programmet, så pulsen kom op og musklerne sat på overarbejde. Masser af latter - men også en mere alvorlig snak omkring livsovergange, livskraft og livsmod, når livet udfordrer.

Generationer på højskole - Bedsteforældre og børnebørn - kursus 7

Fem fantastiske dage fyldt med grin og gode oplevelser.
Programmet er sprængfyldt med musik og leg, fysiske udfoldelser, spøg og spræl.

På formiddagsprogrammet er der værksteder med:
· Trylleri og fest
· Natur
· Musik og leg
· Outdoor-leg med rafter og snor

Ekskursioner
· Vesterhavet og JyllandsAkvariet
· Limfjordens Bakker og Bølger ved Høgsgård Strand.

Tryllekunstner Henny Solskin samt skolens lærere.

Medbring badetøj samt udetøj til årstidens vind og vejr - husk udetøj, der gerne må blive beskidt.

NB. Kurset henvender sig til bedsteforældre med børnebørn i skolealderen 0.- 4. klasse - og der kan maksimalt tilmeldes to børn per voksen deltager.

BEMÆRK - børnene skal tilmeldes separat!

Kursusleder
Julietta P. Jensen
Tilknyttet fil:    Program - kursus 7 (1139 Kb)
Seniorhøjskolen Nørre Nissum  |   Degneparken 22, Nørre Nissum  |   7620  Lemvig  |   97 89 10 11  |   kontor@seniorhoejskolen.dk