Menu
Nyhedsbrev
Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.
Billedserier
Hent Adobe Flash player
I form til livet
Der var fart over feltet på SeniorHøjskolen, da 26 aktive kursister deltog i kurset "I form til livet". Traveture langs Vesterhavet, ved Limfjordens Bakker og Bølger samt i Klosterheden Plantage, hvor der blev kigget efter bæverhytter, dæmninger og fældede træer. Der var også vandmotion, spinning og fysiske øvelser på programmet, så pulsen kom op og musklerne sat på overarbejde. Masser af latter - men også en mere alvorlig snak omkring livsovergange, livskraft og livsmod, når livet udfordrer.

Køkken


Sundt og lækkert
I køkkenet prioriterer vi den sunde og nærende kost højt - samtidig med, at det gerne må se godt ud!

Eksperimenterende og traditionel
Vi holder meget af at eksperimentere og prøve nyt, men vi går heller ikke af vejen for det gode og traditionelle. Skal der tages specielle hensyn til din mad f.eks. vegetarisk-, diæt- eller diabetes kost, så er det også noget der let lader sig ordne.

Tag vores madkultur med hjem
Ved kursernes afslutning beklager mange, at de skal rejse fra det gode køkken. Derfor anbefaler vi at råde bod på sagen, ved at få SeniorHøjskolens opskriftsbog med hjem. Den kan give inspiration til madlavningen derhjemme.
Du er også velkommen til at henvende dig i køkkenet efter specifikke opskrifter.
Sommeropskrifter
Her kan du hente nogle opskrifter på en lækker humus, nogle spændende salater og nogle syndige småkager!
Tilknyttet fil:    Opskrifter (130 Kb)
Gulerodssuppe
Andebryst med advokado
Smileys
Seniorhøjskolen Nørre Nissum  |   Degneparken 22, Nørre Nissum  |   7620  Lemvig  |   97 89 10 11  |   kontor@seniorhoejskolen.dk